joi, 17 octombrie 2013

5 motive care ne fac sa calatorim toamna


Odata cu primii stropi de ploaie storsi din nori si primele adieri ale vantului, toamna ne-a aratat primele semne, lucru care ne-a facut sa scoatem paltoanele si umbrelele din dulap. Insa, vremea mohorata de afara nu reuseste sa ne indispuna, atata timp cat exista suficiente motive care sa ne imbunatateasca starea de spirit. Si daca va ganditi ca singurele momente de bucurie pot fi doar cele petrecute acasa, la caldura, cu o cana de ceai fierbinte si o carte buna alaturi, s-ar putea sa va inselati. Aceste momente pot foarte bine sa astepte pana la sezonul rece, deoarece toamna va scoate din case! Asadar, pregatiti-va bagajele si...sa calatorim! Haideti sa vedem cateva motive pentru care merita sa plecam toamna in vacanta!

Toamna e mai ieftin – Cui nu-i plac ofertele? Pentru ca hotelierii sunt dispusi sa faca reduceri substantiale, puteti achizitiona o vacanta chiar si la jumatate de pret! Ganditi-va cum ar fi sa vizitati un oras pe care, din cauza bugetului, nu ati reusit sa-l vedeti pana acum?

Toamna vizitam orase – am scapat de canicula, asa ca nu ne mai inghesuim la mare. Pentru ca vremea nu este nici foarte racoroasa, este ocazia perfecta pentru a face un tur al marilor orase din Romania sau din strainatate. Putem profita de o plimbare relaxanta pe stradutele oraselor pentru a admira superbele culori ale toamnei. Vizitele la principalele obiective turistice ne pot ajuta sa cunoastem mai bine istoria lor, conservata de secole.

E toamna, e festival – Toamna vine cu o recolta bogata, prilej de sarbatoare pentru toti romanii. Multe orase din Romania si din afara tarii sarbatoresc celebrul „Festival al Vinului”, care ofera spectatorilor o multime de programe in mod gratuit.

Culori fenomenale – toamna a fost, de-a lungul timpului, sursa de inspiratie pentru marii pictori. In niciun alt anotimp orasele nu arata mai bine. Punctul forte al acestora este explozia de culori a toamnei, care da o nota superba intregului peisaj. O calatorie toamna este potrivita pentru indragostiti, jocul cromatic redand perfect note de romantism. Este o ocazie perfecta pentru a vizita marile orase romantice. Toamna se asociaza foarte bine cu imaginea Parisului, al Venetiei, Vienei sau al Pragai.

Cele mai frumoase fotografii – Pasionatii de fotografie stiu ca cele mai reusite fotografii sunt surprinse toamna. Nici nu este de mirare, avand in vedere faptul ca nuantele toamnei sunt incomparabile. Nicicand obiectivul camerei nu va surprinde mai bine Turnul Eiffel din Paris, strazile din Venetia sau superba panorama a orasului Praga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu