joi, 30 mai 2013

Pregatiti de plaja? 10 lucruri care nu trebuie sa lipseasca din bagaj

Pregatirea bagajului este un moment destul de important, este practic inceputul calatoriei noastre. Multi dintre noi suntem tentati sa facem greseli, sa luam mai multe haine de care nu avem neaparata nevoie si sa uitam lucrurile esentiale, indispensabile. Nu este o solutie sa ticsim geamantanul cu tot ce avem prin sifonier, cel mai bine ar fi sa ne organizam, sa luam un pix si o foaie si sa pregatim din timp lista. Iata ce nu trebuie sa lipseasca din bagaj:
- aparatul de fotografiat – cu accesoriile necesare - card, acumulator sau suficiente baterii pentru toata perioada vacantei. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca bateriile se consuma destul de repede si nu vreti sa ratati amintirile vacantei voastre.
- telefonul – este indispensabil in orice moment, cu atat mai mult pe perioada vacantei, cand trebuie sa luati legatura cu cei dragi ramasi acasa. Bineinteles ca sunt si momente cand ati prefera sa-l lasati acasa si sa uitati de toate tehnologiile din lume, ca de exemplu in luna de miere... este bine totusi sa-l aveti la indemana si sa-l folositi atunci cand trebuie. Nu uitati incarcatorul!
- un laptop cu bateria incarcata si o conexiune la internet
- actul de identitate, permisul de conducere, pasaportul
- bani si carduri
- o harta a orasului, precum si un ghid de calatorie ar fi ideale
- medicamente si truse de prim ajutor
- o geanta cu cosmetice – gel de dus, sampon, deodorante, farduri, pasta de dinti si periute, aparate si geluri de ras, trusa de manichiura
- nu puteti merge la plaja fara costum de baie, slapi si palarie
- nu uitati nici crema de protectie solara, mergeti la plaja ca sa va bronzati, nu puteti risca sa va ardeti
- apa si cateva gustari pentru drum, fructe si legume, sunt mai mult decat binevenite, mai ales cand drumul este destul de lung.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu